Listebok og drodling

Jeg som er så glad i listebøker, tankekart og orden i hodet – i går kom jeg over dette Pinterestboardet, fra Marte Kjørstad.

Tankekart og notatteknikk

Jeg skriver som dere vet massive listebøker, og her går det ikke bare i punktlister, men litt minitegninger og drodler er det kjekt å krydre med. Om man ikke er like flink til å tegne som noen av eksemplene viser her, så finnes det i det minste veldig mange gode ideer her, til hvordan man kan rydde opp i hodet, få ting ned og ut, og inn i husken igjen. Og så blir listebøkene fine minner, når man kan være litt kreativ samtidig som man lager orden.

0 svar

Legg igjen et svar

Vil du legge inn en kommentar?
Skriv inn her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *