Å tage det man haver

Selv om noen av ordning&reda-ideene kan virke noe ekstreme til tider, så er denne «bruk-det-du-har-i-fryseren»-utfordringen ikke så dum nå på begynnelsen av året! (Den kommer selvsagt på amerikansk vis med ferdige «hva-har-jeg-i-matskapet»-lister til utprinting på kjøpet, hehe.)
Januar kan være en litt hard måned økonomisk, og samtidig er skapene overfylte etter julen. Tenk så deilig å dra på butikken, og bare trenge å handle ferskvarer som melk og pålegg!
Jeg tror jeg har både bacon og kjøttboller, andebryst og indrefilet av svin, iskrem i mengder, brød, hjemmelaget pastasaus og gryter i fryseren. Nedfryste greier kommer seg tydeligvis ikke så ofte opp på middagstallerkenen her, det mankerer nok litt på planlegginga her, men det hadde vært moro å se hvor langt jeg kom på å bare lage middag ut fra det jeg har i fryser og matskap.
Rydding, miljø og sparing på én og samme tid… Det høres jo lurt ut! Får du det til?
Legg igjen et svar
Vil du legge inn en kommentar?Skriv inn her!