Å tage det man haver

Jeg lar meg stadig imponere over de amerikanske damene på Pinterest. Her finnes utrolig mange organiseringsjunkies! 😉

Selv om noen av ordning&reda-ideene kan virke noe ekstreme til tider, så er denne «bruk-det-du-har-i-fryseren»-utfordringen ikke så dum nå på begynnelsen av året! (Den kommer selvsagt på amerikansk vis med ferdige «hva-har-jeg-i-matskapet»-lister til utprinting på kjøpet, hehe.)

Januar kan være en litt hard måned økonomisk, og samtidig er skapene overfylte etter julen. Tenk så deilig å dra på butikken, og bare trenge å handle ferskvarer som melk og pålegg!

Jeg tror jeg har både bacon og kjøttboller, andebryst og indrefilet av svin, iskrem i mengder, brød, hjemmelaget pastasaus og gryter i fryseren. Nedfryste greier kommer seg tydeligvis ikke så ofte opp på middagstallerkenen her, det mankerer nok litt på planlegginga her, men det hadde vært moro å se hvor langt jeg kom på å bare lage middag ut fra det jeg har i fryser og matskap.

Rydding, miljø og sparing på én og samme tid… Det høres jo lurt ut! Får du det til?

0 svar

Legg igjen et svar

Vil du legge inn en kommentar?
Skriv inn her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *