,

Astrids jobblister

Det er alltid greit å ha noen som er like gira på kontorutstyr og listeskriving, ordning och reda som meg. 

De aller fleste av oss har sine egne måter å holde oversikten. Om du så er listefrik eller orden-i-kaoset-menneske. Om du så bruker a-plan, EDB-kalender eller post it-lapper. Jeg har alltid hatt min egen listebok, som gir meg ro i sjela og effektive dager. Med alt nedskrevet på ett sted trenger jeg rett og slett ikke huske og tenke så mye hele tiden. Skuldrene blir lavere, og oversikten er «komplett». Oversikt – den undervurderte tilstanden av lykke!

Jeg er veldig, veldig glad i listebøkene mine. De har fulgt meg i mange år. I hver listebok jeg har hatt, har jeg faste temasider, som jeg overfører til den nye, når den gamle er full. Jeg har en side for hvert rom i huset, for hagen, for jul, bursdager og en egen huskeliste for hvilke blekkpatroner, støvsugerposer og lyspærer jeg trenger… Men når det kommer til selve krumtappen av lister, den som handler om den daglige jobben, så har jeg ikke helt kommet i mål. Men Astrid sine lister nærmer seg virkelig det jeg er ute etter:

Jeg har skrevet et blogginnlegg på Astrids VU-blogg, der jeg på en slags oppfordring fra folk som kjenner Astrids lister har forklart det enkle, fine systemet hennes. Klikk deg inn her, så får du se du også! 

0 svar

Legg igjen et svar

Vil du legge inn en kommentar?
Skriv inn her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *