En ting inn, en ting ut

Her er en regel jeg er UTROLIG dårlig til å følge! Jeg tror kanskje jeg aldri med vilje har fulgt den… 

Det gjelder innmari når det kommer til klær, og i alle fall når det kommer til nips, lysestaker, puter og blomsterpotter…

Hvem skal ut når en ny skal inn? Ingen?
 • Den er jo så behagelig å ha på, jeg kan ikke kaste den!
 • Tenk hvis den passer igjen snart?
 • Tenk om det blir trendy igjen? (Det BLIR jo det, med tid og stunder!)
 • Det er jo kjekt å ha litt å sjonglere rundt i huset, og bytte på å ha fremme!
 • Jeg fikk den jo av….

Resultatet er skap som fylles, og mer rot. Jeg må definitivt bli flinkere til å gi bort det jeg har av overskudd…  Jeg tror jeg skal gjøre som jeg gjør med ungene sine leker – kaste alt i én haug, og være svært selektiv med hva som får bli og hva som må gå.

Hvilke unnskyldninger har du?

2 svar
 1. Pia
  Pia says:

  Tenk hvis den passer igjen snart, liker jo jeg å tenke om klær… Veldig hyggelig å møte deg i går – det var jo som om vi var gamle kjente. Og det er vi jo på en måte…

  Svar
 2. Gunn Beate
  Gunn Beate says:

  Takk i like måte! Og når det kommer fra deg, så er det ekstra hyggelig 😀 Ja, da jeg så deg i det fjerne da du kom, var det sånn Åh, yessss, der er Pia! Og så kom jeg på at jeg visstnok aldri har møtt deg, men så var det vældig naturlig likevel. Dette bloggegreiene er ikke så dumt! Man blir gamle kjente på en veldig morsom og lettvint måte! Og du var like herlig som jeg hadde forestilt meg!

  Svar

Legg igjen et svar

Vil du legge inn en kommentar?
Skriv inn her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *