Kaos!

Vi har hatt parafinlekkasje i stua. Med det har vi en garasje full av møbler, fullrenovasjon i stua, et piano nesten oppi sofaen, tingene i kjelleren er stablet oppetter veggene slik at taket kan repareres…

 

Skjermbilde 2016-01-25 kl. 00.13.33 Skjermbilde 2016-01-25 kl. 00.12.22 Skjermbilde 2016-01-25 kl. 00.12.12

Det vil si – målet mitt med å bruke noe av sommerferien til å få ryddet i kjelleren, kastet masse og gitt bort mer, det er lagt bort. Og jeg har ikke fått ryddet i innbokser, desktopper eller på iPhoto før jobbhøsten er i gang heller. Så nå føler jeg meg litt bakpå. Og dermed virrer jeg litt rundt både hjemme og på jobb, og håper at jeg tross følelsen av mangel på oversikt får gjort det viktigste først, for det syns jeg rett og slett er vanskelig når det er litt kaos rundt meg.

Så da er det bare å trekke pusten, og glede meg til Kamille trykker saken om slikt som dette, med meg og forhåpentligvis noen gode psykologer som kilder – da håper jeg på gode råd :D.

Barna har i alle fall vært veldig flinke i sommer, og valgt ut masse fra rommene som kan selges, kastes og gis bort. Ikke for det, det er ganske mye jobb å skulle selge – sette pris, legge ut bilder, følge opp… Noen ganger er det lettest å kaste det. Gi det bort. Men det er stas å tjene noen helt egne kroner, for de små! Så da skal de få lov til det.

Jeg kjenner at når huset er på sitt mest kaotiske, så får jeg lyst til å leve minimalistisk til det ekstreme. Spent på hvor mye jeg får kvittet meg med når jeg får begynt… Jeg kjenner meg jo selv godt…

😉 So long!

0 svar

Legg igjen et svar

Vil du legge inn en kommentar?
Skriv inn her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *