VG+ : Fra kaos til kontroll

Det er alltid stas å bli brukt som kilde til saker om ting som ligger hjertet nært.

 

 

I dagens papirutgave av VG og inne på VG+ ligger det i dag en fin reportasje om å få orden i kaoset. Jeg, kanskje Norges særeste temablogger, og Feng Shui-eksperten Grethe Berg Sæthre har uttalt oss om hvordan man kan få satt ting i system og få hodet på plass i en hektisk og kaotisk hverdag.

Og igjen, dere – både jeg og Sæthre har det rotete, for som hun sier – vi er jo mennesker på to bein vi også. Jeg vurderte faktisk å ta bilde av gangen min i dag tidlig, men rakk det ikke før mammaen min hadde ryddet det verste…

Etter to uker med øving og uteforestillinger for datteren til langt på natt, og to ekstra publikummere på besøk i huset, var det nemlig ikke mye kaoskontroll i den gangen:

Seks hageputer og to pledd (uteforestillinger på steintrapp), en koffert, to bager med drikkeflasker og kostymer, flere regnponchoer og skjerf, sko i alle fasonger, fleecejakker og to store bager med dopapir og tørkepapir kjøpt for å støtte dugnad… Kaos!

Det var litt ironisk da pappa kom med akkurat denne avisen inn den døra i dag 😉

(Kjære pappa som er på besøk, har i kveld forøvrig montert Lekman-boksene jeg gav opp å montere for en stund siden, nå fikk jeg skikkelig lyst til å fortsette kjellerryddingen!)

Så, dagens ryddetips: Få besøk av mamma og pappa av og til!

 

Foto: Linda Olsen, Svelvik. 
0 svar

Legg igjen et svar

Vil du legge inn en kommentar?
Skriv inn her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *