Ut med jula

Altså, jeg KLARER bare ikke å la jula vare helt til påske. Jeg klarer ikke la den vare til nyttårsaften en gang.

Farvel, rødnisser av ymse slag.

Jeg må bare ha blanke ark når det nye året er helt nyfødt og ubrukt og sølvskimrende.
I dag skulle jeg bare rydde litt i et kjøkkenskap. Og så flyttet jeg litt på en nisse i vinduskarmen. Og så flyttet jeg den helt vekk. Og da forsvant de andre juletingene på kjøkkenet. Og så gikk jeg amok i stua.

Så nå er det bare juletreet igjen. Det skal få stå. Til 3. januar. Da er det slutt. Farvel, rød maksimalisme. Nå blir det minimalisme, hvitt, sølv, grønt og åpne flater en stund.

2 svar
  1. Sesselja
    Sesselja says:

    Det blir ikke noe trettende dags jul her i huset heller, men vi pleier å la ting stå til nyttårsdag, og så bruker vi årets første dag på å rydde bort jula og gjøre klart til et nytt år. I år blir tingene kanskje stående et par dager ekstra. Eller ikke.

    Svar

Legg igjen et svar

Vil du legge inn en kommentar?
Skriv inn her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *