Ukesmeny og handleliste

I anledning nytt år, fyller jeg tradisjon tro inn sidene i boken som følger meg som inspirasjon, pisk og påminner gjennom hele året. 

Her er ett av temaene jeg alltid har med i mine journaler:  Ukesmeny og handleliste.

Grunnen til at jeg har 52 av disse sidene, er at mange av våre mål som sneier innom helse, økonomi, tidsplanlegging og hverdagsglede handler om god planlegging av måltider, og ukeshandling. Slike lister er supermotiverende for å holde seg på matta, og samtidig er det ikke så rent lite kjekt å kunne bla tilbake for middagsideer ettersom året går. Det er også stor hjelp i å kunne kikke tilbake på ukeshandlelistene når nye skal skrives.

I år kjører jeg rimelig enkel design. Farger og drodling kommer underveis, hvis jeg ønsker det. Under ukesmenyen og handlelisten har jeg satt av plass til huskelister, dagboksnotater eller andre nødvendige notater.

Anbefaler Boho Berry og Pinterestboardet hennes som inspirasjon til design :) Innholdet mitt har vært det samme i mange år, men jeg er takknemlig for all kreativ inspirasjon som finnes på nett når det gjelder layout!

Gunn Beate