Vanelogg

I anledning nytt år, fyller jeg tradisjon tro inn sidene i boken som følger meg som inspirasjon, pisk og påminner gjennom hele året. Punktjournalen. 

VANELOGG er ett av temaene jeg alltid har med i mine journaler. Dette er altså en logg over vaner jeg ønsker å ha. Tanken er at det motiverer å kunne fargelegge for hver dag. Det er nemlig ikke så veldig kult å se mange «hvite dager» der du ikke har gjort som du ønsker.

Målene setter du selv. Jeg har valgt temaer som handler om helse, døgnrytme, effektivitet, økonomi, skriving og rydding. Declutter 365 er for eksempel et mål om å kaste/kvitte seg med minst én ting hver dag. 15-minutters rufs er et lite spark bak til å få ting unna – mange ting tar jo ofte kun et kvarter.

Hvis du søker inspirasjon på engelsk; søk på habit tracker. Oppsettet fant jeg hos Decade Thirty. 

Innholdet mitt har vært det samme i mange år, men jeg er takknemlig for all kreativ inspirasjon som finnes på nett når det gjelder layout!

Del gjerne dine sider på Listelykke på Facebook, eller med #listelykke på Instagram :) Du finner meg der under navnet Listelykke (og GunnBeate privat)
Flere eksempelsider:

Gunn Beate