,

Kjapp ferieoversikt

I anledning nytt år, fyller jeg tradisjon tro inn sidene i boken som følger meg som inspirasjon, pisk og påminner gjennom hele året. Her er ett av temaene jeg alltid har med i mine journaler:

Ferier og langhelger.

Oversikt over ferier og langhelger. Søren, jeg feilberegnet plassen til tittelen.
Enkel, men hyggelig tittelbanner. Veldig lett å få fin med dotted grid.

Her pleier jeg å fylle inn ideer til hvordan fridagene kan eller skal brukes. Det er ikke verre enn det. Jeg har egne sider for planlegging av sommerferie, blant annet. Det kan jeg vise en annen gang.

Mer om punktjournaloppsettene mine:


Punktjournaler, med tips til sider og temaer. 
Rom for rom.
Ukesmeny og handlelister. 
Vanelogg her. 

4 svar
 1. Marina
  Marina says:

  Hei. Nytt år og nye muligheter. Ok, jeg er ny som bare det på dette. Hvilken bok og penner/tusjer anbefaler du? Har en Moleskin dotted, men er papirkvaliteten for tynn? Vil penner og tusj blø igjennom? Du har sikkert skrevet om dette utallige ganger tidligere, men kan du være så snill og gjenta, bare en gang til :-) Marina

  Svar
  • Gunn Beate
   Gunn Beate says:

   Hei, Marina!

   Beklager sent svar! Jeg har bare vært fornøyd med to bøker når det kommer til arkkvalitet og tusjer – og det er Nuuna og Listelykke, som henholdsvis har 110 og 130 msg-papir. :)

   Svar

Legg igjen et svar

Vil du legge inn en kommentar?
Skriv inn her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *