Orden på tur: Navnede bager

Disse bagene er det smarteste jeg pakker i når vi skal på tur. Uansett om vi drar hver for oss eller alle fire sammen. 

Bag
Put your name on it.For det er så kjekt med navnede bager!

Det er kjekt å ha oversikten over hvilke bager som er hvems mens man pakker.

Når ungene er på idrettsarrangement. Det skal mye til at man tar med seg feil bag hjem, og lett å finne bagen i mylderet av pakkenelliker.

Når hele gjengen drar på tur på hytta eller til barndomshjem. Det er fint å kjapt se hvilket rom de ulike bagene skal bæres til. (Selv om vi har en lei tendens til å la de bli stående i gangen hos mamma og pappa… Unnskyld rotet!)

Når barna skal overnatte hos barnevakt. Raskt og effektivt for besteforeldre å se hvilken bag som hører til hvilken unge. Mindre kaos, særlig hvis det er flere barnebarn der samtidig. Alle mine tantebarn har slike.

Bager
Beklager uskarpt bilde. Det var skumring da vi kom frem 😉

Jeg valgte å merke min bag kun med etternavn, slik at den kan brukes av de andre hvis de trenger to bager. (Haha, ja, for hvis det hadde stått Gunn Beate på den, så kunne de jo ikke brukt den, mener jeg… #ordensdust.)

Når vi drar hjem igjen fra turen, stemmer sjelden innholdet i bagene med navnene, forresten. Da er en av bagene skittentøy, og bæres i vaskekjelleren. En er rent barnetøy som bæres opp til barnerommene, en annen er rent voksentøy til vårt soverom og den fjerde toalettsaker og ting som skal diverse steder i huset. Da blir det litt lettere og raskere å pakke ut med en gang.

I teorien, altså. For fy søren så kjedelig dét er! (Bagene har jeg kjøpt hos Mimmis Frotté, som har sin hjemmeside inne på min nettside Svelvikportalen.no. Lenken er ikke sponset, dette er min anbefaling på eget initiativ.)

4 svar
 1. Nann Karin
  Nann Karin says:

  Du har det samme reisehjemsystemet som oss, men jeg må alltid gå over å pakke sammen det de andre har pakket. Jeg tar aldri ut noen, men jeg får det samme opp i to færre bagger, – og jeg er like forundret hver gang over hvor lite som kommer opp i guttas bag og alikevel er de fulle. He, he inntil jeg har brettet det hele på nytt. Bilen er jo ikke større enn den er :) så jeg har en greie på pakking :)

  Svar
 2. Gunn Beate
  Gunn Beate says:

  Haha! Da vi dro fra Thailand RULLET vi alt tøyet, til og med hver eneste lille truse. OG vi fikk med oss alt, selv om det så håpløst ut i begynnelsen… Lær dem rulletrikset, så fikser de det sjøl neste gang :) . (Ikke for det, jeg er kontrollfrik og pakker for (nesten) alle, hver gang…) Det er vel kanskje litt sånn med oss mødre. Vi har sansen, og vi liker å ha oversikt og kontroll 😀

  Svar

Legg igjen et svar

Vil du legge inn en kommentar?
Skriv inn her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *