,

Morsdag og Alle hjerters dag – jeg skal gjøre det enkelt for deg!

Jeg skal gjøre det lett for både deg som skal ønske deg noe, og lett for deg som har lyst til å overraske mammaen din eller kjæresten din på søndag. Klikk på bildet!

Kjære alle listefriker: Hvis du vil hinte lett til ektefelle, barn, kjæreste før søndagen ramler over dem – sørg for at dette blogginnlegget blir lest av vedkommende fredag eller lørdag før butikkene stenger!

Det er nemlig ikke noe hokus pokus å glede oss som liker kontorrekvisita og listebøker… Vi ønsker oss notatbøker, gjerne med prikkete papir. Og tykke ark. En listebok med mange ark. Og vi ønsker oss deilige tusjer i farger og i sort. Vi blir glad for alt som kan tegnes med og gi farge til notatene våre.

Jeg lar bildene fra produsentene snakke for seg!

Hvem setter vel ikke pris på lett hinting og en svært forklarende ønskeliste?!

God morsdag til mammaene, og Alle hjerters dag til alle! (Eventuelt – god tur til butikken!)

Ps: Innlegget er ikke sponset.

Morsdag og alle hjerters dag / Listelykke

2 svar
 1. Hanne Naas
  Hanne Naas says:

  Takk for gavebringende innlegg! Sendte dette ut til samtlige og har nå fått min første dotted grids bok fra Moleskine! Fikk også tusj, så nå klør jeg virkelig i fingrene etter å komme ordentlig i gang! Kjenner litt på prestasjonsangsten over å tegne den første streken?????

  Svar
  • Gunn Beate
   Gunn Beate says:

   Åh, så BRA! 😀 Jeg gleder meg til å se – hvis du vil dele 😉 KOS deg – og JA – det er en kjensgjerning at det er TØFT å ta første streken. Mitt triks er å lage egen liste over ting man vil ha med, og planlegging med postit-lapper + bruk av blyant først 😉 Hehe! Velkommen!

   Svar

Legg igjen et svar

Vil du legge inn en kommentar?
Skriv inn her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *