,

Tid for tomater

Det begynner å bli på tide å tenke tomater. Jeg skulle ønske jeg kunne skrive «igjen», men sannheten er at jeg aldri har surra meg til å så selv. Kanskje i år?

Jeg er så heldig at jeg har en svigermor som er trigger happy med frøpåsan sin, haha, så i fjor fikk jeg flere store planter fra henne når det var varmt nok i været. I år har jeg også lyst til å så, egentlig. Hvis jeg får tid. Men om jeg ikke får brukt denne siden, så kan den i det minste være til inspirasjon for noen av dere! (Svigermor Lise Gunn, ikke avskriv meg for tomatbusk-adopsjon riktig enda!)

Tid for tomater / Listelykke

Tid for tomater / Listelykke

Tid for tomater / Listelykke

Jeg burde forresten kanskje forhørt meg på Hageglade på Facebook før jeg lagde skjemaet, om noen der inne hadde fine lister eller skjemaer for småskala tomatbønder…  Men det er vel aldri for sent. Jeg kan jo alltids lage flere skjemaer.

Det er Moseplassen som skal få æren for strategien, dersom jeg får sådd et frø i år. Botanisk maler Ann Swan er inspirasjonskilden til tomatene. 

0 svar

Legg igjen et svar

Vil du legge inn en kommentar?
Skriv inn her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *