,

Vårrengjøring – og julevask!

Det begynner å nærme seg tida der mange tar en skikkelig rufs med skurefille og nal – vårens solstråler er ubarmhjertlige! Da må det liste til!

Vårrengjøring og julevask / Listelykke

Siden vårrengjøring og julevask på mange måter er ganske like, blandet jeg like godt avkryssingslistene for halvårsvasken i en og samme liste. Ikke alt jeg gjør til jul skal gjøres om våren, og omvendt, men det er jo bare å krysse av for det du vil. Og det du ikke rekker på våren, kan du kanskje ta igjen til jul.

Vårrengjøring og julevask / Listelykke

Vårrengjøring og julevask / Listelykke

Vårrengjøring og julevask / Listelykke

PS: Husk å snakke med den du eventuelt bor sammen med før du skriver lista. Det er alltid lurt å avstemme forventninger og krav – særlig hvis en vil endevende huset og den andre er litt mer avslappet til det hele. 😉 

0 svar

Legg igjen et svar

Vil du legge inn en kommentar?
Skriv inn her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *