,

Listelykke + Cappelen Damm = sant!

Dere skal vite at jeg hadde utrolig lyst til å dele dette bildet med dere i februar.

Cappelen Damm / Listelykke.no
Cappelen Damm kom med et fristende boktilbud, men jeg har ikke kunnet si noe før nå! Og siden all min tid har gått med til dette, har jeg ikke hatt noe annet å fortelle om heller. Og skulle jeg sagt noe, ville jeg følt at jeg løy… Så da ble det litt stille her inne.

Men jeg hadde lyst til å dele hvert lille steg av mange mot bokutgivelse.

Som da jeg brukte påsken på å tegne illustrasjoner og forsideforslag, og da jeg ommøblerte hele kontoret for å kunne skrive tekst på den ene pulten og designe sider til notatboken på den andre.

Jeg hadde lyst til å rope ut i ekstase da min eminente redaktør Line Kristiansen og jeg fant ut at Listelykke burde være to bøker – en tekstbok om lister og rydding, og en notatbok for de som trenger en fiks ferdig listebok å fylle ut.

Det har vært utrolig morsomt å lage disse bøkene!

Jeg hadde lyst til å fortelle om morsomme møter med forlaget, om Cappelen Damms sommerfest, og jeg hadde lyst til å dele designprosessen med dere.


Jeg hadde lyst til å forklare alle hvorfor jeg var så konsentrert om bokskriving at jeg hentet på SFO i tøfler… Haha!


Og forklare årsaken til at jeg fikk med meg soloppganger fra kontoret.


Jeg hadde lyst til å dele design og tegninger…


Men det er ikke før nå, i dag, at jeg kan juble høyt og vise dere mine bokbabyer:

Si hei til Listelykke og Listelykke notatbok!

Skjermbilde 2016-06-29 kl. 17.15.38

«Listelykke er en guide for deg som vil rydde opp, og leve med færre ting og mindre rot. Med færre ting blir livet enklere og hverdagen lettere, du får mindre å tenke på, mindre å glemme og færre bekymringer. Trivselen øker, og du frigjør tid til familie og fritid. Du blir glad i huset/leiligheten igjen, du får mer oversikt og kontroll på jobben, oppnår målene dine raskere og mer effektivt, og får med hele familien mot et felles mål og en mindre rotete hverdag.

I ryddingen og livet ellers kan vi bruke lister for å hjelpe oss i arbeidet, og i boka får du gode tips til hvordan du kan bruke lister i opprydningen. Her er det ulike ryddestrategier å velge mellom og verktøy og metoder som du kan tilpasse til dine behov.

Vi tror vi trenger så mange ting. Men det vi egentlig trenger er rom og tid til å puste. Alt du trenger, er mindre av alt. Og gode lister.»

Skjermbilde 2016-06-29 kl. 17.15.48

«Lister kan hjelpe oss med å rydde opp både fysisk og mentalt. Når du skriver ned ideer, tanker og oppgaver i listeform, frigjør du både kapasitet og tid.
Å skrive lister er som en øvelse i mindfulness, du kan være kreativ eller pragmatisk, overdådig eller minimalistisk. Du får mer orden i hverdagen og blir flinkere til å planlegge.

Bruk listene i Listelykke notatbok for å rydde opp for godt, strukturere jobb og studier, få oversikt over huskelister og gjøremål, over hus, hjem og hage, familiens aktiviteter, sesonger og høytider, nye mål, ferie og fritid, ulike hendelser i hverdagen og din egenutvikling.

Boka inneholder maler for kalender og lister som du kan fylle inn og fargelegge. Rydding, fargelegging og mindfulness i ett!»

Bøkene kommer i bokhandlene 15. august, men kan gjerne forhåndsbestilles her!

Forhåndsbestill bøker!

Jeg er utrolig glad for endelig å kunne fortelle dere om dette, og er så klar for å fortsette å blogge og dele bilder på Instagram uten å samtidig måtte holde på en hemmelighet eller to! Puh!

Og forresten – i morgen hører dere meg på Ferievikarene på P1+ klokka 9! Der skal jeg snakke om Den store oppryddingen, og om pakking til ferien. Vi høres!

Varme klemmer fra Gunn Beate

9 svar
 1. Heidi Bjørneby
  Heidi Bjørneby says:

  Gratulerer med bokutgivelse! Så fantastisk moro? Hilsen hun som trodde hun var ganske alene om listenerderiet (det er ikke et ord, sikkert…men det ble det nå…) helt til jeg fant Listelykke på FB ?

  Svar
  • Gunn Beate
   Gunn Beate says:

   Tusen hjertelig takk, Heidi! Det er veldig artig 😀 Vi tror ofte vi er alene, vi som er litt rare. Haha! Godt du fant oss 😀

   Svar
  • Gunn Beate
   Gunn Beate says:

   Tusen takk, Cecilie! Fikk akkurat holde Listelykke notatbok i hendene for første gang, og jeg gleder meg så til å fylle den ut! 😀 Håper den faller i smak.

   Svar
  • Gunn Beate
   Gunn Beate says:

   Tusen takk, Hanne! Jeg vet bare at den er forhåndsbestilt til Tanum og Norli foreløpig. Men hvilke butikker er jeg ikke sikker på. Hvor bor du?:)

   Svar
   • Hanne
    Hanne says:

    Bodø, så jeg tenkte å undersøke på norli her. Lykke til med salg:D gleder meg til å kjøpe boken din!

    Svar
  • Gunn Beate
   Gunn Beate says:

   Tusen takk, Ingrid! Det er gøy å høre fra deg! Må fortelle deg – at vi har hatt vannlekkasje på kjøkkenet og må pusse opp (sååå trist 😉 ) og da jeg viste Sigdal kjøkken-damen ditt kildesorteringssystem som jeg har i benken, ble hun helt superivrig og skrev det ned for å vise til alle sine kunder, siden hun syns det var mye bedre enn systemet Sigdal selger 😀 Så det! Lykke til med struktur og oversikt, kjære gründer!

   Svar

Legg igjen et svar

Vil du legge inn en kommentar?
Skriv inn her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *