,

Hold oversikten over onlineshoppingen din

I dag så jeg at noen på en av Ebay-gruppene jeg er medlem av på Facebook hadde mottatt en q-tips, istedet for et plagg hun hadde bestilt. En ting er å finne ut av hva man skal gjøre med det og den uærlige selgeren. En annen ting er å finne ut hvilken bestilling dette egentlig var, og hvem du skal kontakte.

Noen ganger handler jeg mange småting på Ebay på én gang, fra flere ulike selgere. Dere har sikkert vært der selv, på en liten shopping spree online. Alt fra washitape til mobildeksler og tusjer – og i løpet av de neste ukene og månedene daler bestillingene ned i postkassen. Jeg har derimot oppdaget at det faktisk er et par pakker jeg aldri har mottatt, uten at jeg har tenkt over det før lenge etterpå, og noen ganger er leveransen feil eller ikke slik som lovet. Da er det jo bare å lete gjennom epostene sine, men det er en jungel… Da er det enda bedre å sjekke lista i punktjournalen!

ebay-web

Her er det mye lettere å følge med og holde oversikt! Håper den kan være kjekk å bruke for andre også. Gotta love the Bullet Journal!

 

 

1 svar

Legg igjen et svar

Vil du legge inn en kommentar?
Skriv inn her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *